Van de voorzitter

IMG_4232

Abstract submission NVA 2016 open

Het bestuur van de NVA nodigt u uit uw abstracts in te sturen over nagenoeg ieder uitdagend onderwerp, mits gerelateerd aan arthroscopische chirurgie. De ingezonden abstracts worden conform ISK normen beoordeeld door de wetenschappelijke commissie van de N.V.A. Na selectie zal een zestal inzenders in de gelegenheid worden gesteld hun studie te presenteren. U kunt hier een abstract indien

Financiële bijdrage aan wetenschappelijk onderzoek door de NVA

Voor meer informatie over een financiële bijdrage aan wetenschappelijk onderzoek door de NVA klikt u hier

Nieuwsbrief

nieuwsbrief-logo

Affiliaties

AGA LOGO

NVA Jaarcongres 2016: The femur above and beyond

shutterstock_264187301 kopie
Amices,
Om de 26ste verjaardag van de NVA te vieren bent u van harte uitgenodigd op het jaarcongres “The femur above and beyond” op vrijdag 8 april 2016 in het Congrescentrum 1931 te ’s-Hertogenbosch.
De wetenschappelijke commissie heeft een solide wetenschappelijk programma voor u samengesteld met een mooi aantal vaderlandse sprekers. Een buitenkans om deze bevlogen collegae over hun specialiteit te horen spreken! Kijk hier voor de laatste update van het programma.

Het jaarcongres wordt traditioneel georganiseerd in de lente, een bijzonder jaargetijde bij uitstek geschikt om nieuwe talenten geboren te laten worden en met warme zonnestralen te ondersteunen op hun pad in het artroscopische leven. Alle senioren worden aangemoedigd deze bijzondere fase op waarde te schatten en de jonge klaren met vaardige hand te begeleiden en ruimte voor ontplooiing te creëren. Een mooi thema voor de afsluitende borrel.
Wij verheugen ons op uw komst. U kunt zich hier inschrijven.

Komende congressen / Aankondigingen

Voor meer informatie over voor u interessante aankomende congressen of aankondigingen klikt u hier.

Scopiecursus “knie” en “schouder”: 11 juli 2016

Op maandag 11 juli 2016 worden Scopiecursus 2 (De Knie) en Scopiecursus 3 (De Schouder) georganiseerd in het UMC Utrecht. De kosten voor deelname bedragen € 150. Deze dient u direct bij inschrijving te voldoen. De cursus is geaccrediteerd door de NOV en hoort in het verplichte opleidingsrooster van de orthopedie. De cursus wordt maar 1x per jaar georganiseerd, dus schijf u in via de link. Voor verdere informatie klikt u hier.

Korting op ESSKA membership

Als NVA lid ontvangt u 20 euro korting op het ESSKA membership. Hier leest u hoe.

Sponsors

Social Media

Vind ons ook op: facebook twitter-logo

Login Status

You are not logged in.

Wachtwoord Kwijt?

Klik op deze link: