Search
Generic filters
Exact matches only

Jacco Zijl bij BNR over de gescheurde kruisband

Een gescheurde kruisband. Het wordt ook wel ‘de hartaanval van de knie’ genoemd. Eén op de 3000 mensen krijgt te maken met een gescheurde voorste kruisband. Wat volgt is een lang revalidatie-traject waarin veel keuzes moeten worden gemaakt over de juiste behandeling.

Tijdens BNR Beter op 25 maart 2019 was onder andere Jacco Zijl aan het woord. De vrouw van de orthopedisch chirurg scheurde haar kruisband. Hij had haar kunnen opereren, maar deed dat niet. Zijn alternatief? Beluister het hieronder in de BNR Beter radio uitzending van 25 maart 2019 of klik hier.

 

 

Daarnaast was bij dit radio interview ook FCKruisband aanwezig, opgericht door Jeroen van de Camp. Hij probeert patiënten informatie te geven over de beste zorg bij kruisband blessures op zijn website. FCKruisband gelooft dat met het delen van kennis de kwaliteit van de voorste kruisband behandeling kan worden verbeterd. Dit radio interview draagt onder andere bij aan het delen van deze kennis. Geïnteresseerd in meer informatie? Neem dan een kijkje op de website van FCKruisband.

 

Voor meer actueel nieuws kunt u hier terecht.