Search
Generic filters
Exact matches only

Fellows 2019 bekend!

De gelukkige deelnemers van de fellowships in 2019 zijn bekend! Dit jaar gaan de verschillende deelnemers meekijken bij klinieken in Duitsland, Engeland en Italië.

Afgelopen maandag 11 februari kregen de deelnemers dan eindelijk bericht. De fellows van 2019 zijn bekend! Maar wie mag er mee naar welk fellowship? Twee fellows werden in ieder geval geïnformeerd met een extra grote verrassing! 

Tot en met 1 december kon men als jonge klare, AIOS of ANIOS inschrijven voor de NVA fellowships van 2019. Hier werd enthousiast op gereageerd. Helaas is er tijdens de fellowships echter niet plek voor iedereen. Het bestuur heeft alle sollicitaties daarom goed bekeken en hieruit een selectie van kandidaten gemaakt. Hier zijn de volgende fellows uit gekomen:

Engeland

  • Jan Joost Wiegerinck
  • Thijs Nijenhuis
  • Borg Leijtens

Het UK fellowship vindt plaats van woensdag 30 oktober tot en met woensdag 6 november.

Duitsland

  • Bart Jan Veen
  • Sander Schouten

Het AGA fellowship vindt plaats van zondag 8 september tot en met zaterdag 14 september

Italië

  • Tijs Duivenvoorden
  • Aernout Zuiderbaan

Het Italiaanse fellowship vindt plaats van woensdag 16 oktober tot en met donderdag 24 oktober.

Het fellowships Italië vindt dit jaar voor de allereerste keer plaats. Bij de inschrijving was dit nog niet bekend en kon men alleen voorkeur opgeven voor Nederland, Engeland of Duitsland. Bij de bekendmaking van de fellows was het daarom voor deze heren niet alleen een verrassing dat ze mochten deelnemen, maar ook dat zij waren gekozen om naar een hele andere locatie te gaan: Italië! Hier zal onder andere een bezoek worden gebracht aan het Sigascot congres in Milaan.

Wij feliciteren alle fellows met hun deelname en wensen eenieder alvast veel plezier tijdens deze leerzame ervaringen!

Wilt u nou ook graag een keer deelnemen aan een van de fellowships? Schrijf u dan tijdig in. Houdt hiervoor deze pagina in de gaten. Ook staan hier de voorwaarden voor deelname vermeld.