Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

De NVA Masterclass is terug!

Op 7 december 2018 vindt de NVA Masterclass ‘State of the art treatment and innovations in cartilage related issues’ plaats! Na de afwezigheid van een Masterclass afgelopen jaar is hij dit jaar weer terug. De Masterclass vindt plaats in Stadskasteel Oudaen te Utrecht.

 

Locatie

Zoals eerder vermeld vindt de NVA Masterclass 2018 plaats in Stadskasteel Oudaen te Utrecht wat erg goed bereikbaar is. Deze bijzondere locatie is op enkel 10 minuten loopafstand van Utrecht Centraal Station gelegen. Ideaal voor de deelnemers die gebruik willen maken van het openbaar vervoer. Bovendien zijn er meerdere parkeergarages in de omgeving van het Stadskasteel te vinden.

Programma

Daarnaast is ook het programma al bekend. De middag begint met een lunch om 13:00uur en het eindigt met een gezellige borrel om 16:45uur. Uit de rest van het programma blijkt verder dat het zeker een leuke maar vooral ook interessante en interactieve Masterclass wordt.

Inschrijven

Kortom, een Masterclass waar eenieder NVA lid bij hoort te zijn! Schrijf je snel in en ervaar weer een mooie NVA bijeenkomst!

Actueel

Agenda