Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Scopiecursus 5, de schouder

Op woensdag 7 november 2018 vond de schouder cursus voor gevorderden plaats in het SkillsLab van het Erasmus MC.

Diner dinsdag 6 november

Voorafgaand aan de cursus woensdag 7 november, vond er een diner met de faculty plaats op dinsdagavond 6 november. Bij het inschrijven voor scopiecursussen 4 en 5 zit altijd een diner de avond ervoor inbegrepen. Het diner vindt plaats ter kennismaking zodat de cursus de volgende dag direct van start kan gaan. Bij inschrijving voor de advanced shoulder course werd aanwezigheid bij het diner dan ook geapprecieerd. Naast de deelnemers waren ook mensen uit de faculty hier bij aanwezig.

 

De cursus

Na een gezellig diner op dinsdagavond kon woensdag de schouder scopiecursus van start gaan. Hier waren tien enthousiaste deelnemers bij aanwezig samen met de faculty. Zij brachten de hele dag door in het SkillsLab van het Erasmus MC in Rotterdam. Mede dankzij de goede hulp en ondersteuning was scopiecursus 5 zeker een succes. Het is daarnaast goed om te horen dat de deelnemers deze cursus zouden aanraden aan andere collega’s.

 

Andere scopiecursussen

Naast scopiecursus 5 organiseert de NVA ook scopiecursussen 1, 2, 3 en 4. Scopiecursus 1 is een introductie cursus. Scopiecursus 2 betreft de knie en scopiecursus 3 betreft de schouder. Vervolgens gaan scopiecursussen 4 en 5 verder in op de knie en schouder waardoor dit cursussen zijn voor gevorderden. Meer informatie over de verschillende scopiecursussen kunt u hier vinden.

De inschrijvingen voor scopiecursus 1, 2, 3 en 4 in 2019 zijn al geopend. Ga voor meer informatie naar de agenda.

 

Scopiecursus 5 2018  Schouder cursus gevorderden

Scopiecursus 5, de schouder  Scopiecursus diner