Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

NVA Jaarcongres 2019

De NVA organiseert jaarlijks het NVA jaarcongres. Dit jaar vindt deze plaats op 21 juni 2019. De locatie en het programma van het NVA jaarcongres 2019 zijn nog niet bekend. Houdt deze pagina in de gaten voor meer informatie.

Bereikbaarheid

Het NVA Jaarcongres 2019 vindt plaats in DeFabrique in Utrecht.

Adres

Westkanaaldijk 7
3542 DA Utrecht

Auto

Komt u met de auto? Parkeer dan op één van de 700 gratis parkeerplaatsen.

Openbaar vervoer

Op station Maarssen stoppen treinen uit Amsterdam en Utrecht. U bereikt DeFabrique in 15 minuten lopen. Er zijn op station Maarssen ook OV fietsen beschikbaar. Daarnaast rijden er tijdens het congres pendelbussen. Voor zowel de wandeling als het pendelvervoer neemt u op het station de uitgang Kanaalzijde.

 

Programma

Het programma van het NVA Jaarcongres 2019 ziet er als volgt uit: NVA programma jaarcongres 2019.

 

Inschrijven

U kunt zich hier inschrijven voor het NVA Jaarcongres 2019.

 

Abstracts

Geachte leden,

Het jaarcongres van de NVA zal plaatsvinden op 21 juni 2019. De titel van het jaarcongres luidt “New Indications in arthroscopic surgery for your practice or your patients”.

Op deze veelbelovende dag, met voordrachten van nationaal en internationaal vermaarde sprekers, mogen de vrije voordrachten vanzelfsprekend niet ontbreken.

Het bestuur van de NVA nodigt u uit abstracts in te sturen over nagenoeg ieder uitdagend onderwerp, mits gerelateerd aan arthroscopische chirurgie.

Ook indien u ‘voorlopige resultaten’ van kleine groepen patiënten die een innovatieve behandeling hebben ondergaan of technische tips wilt presenteren, wordt u van harte uitgenodigd een abstract in te sturen.

Het abstract dient te voldoen aan de ‘guidelines’ for submission:

  • Maximaal 300 woorden
  • Introductie en doel van de studie
  • Procedure en onderzoeksmethode
  • Resultaten
  • Conclusie.

Voor het indienen van een abstract volgt u deze link.

De wetenschappelijke commissie selecteert vijf abstracts voor een mondelinge presentatie. Deze sprekers dingen mee naar de Dr. Harry Eikelaar prijs van 2500 euro voor de beste presentatie / het beste abstract. De prijs wordt aan het einde van de dag uitgereikt.

Agenda