Search
Generic filters
Exact matches only

Fellowship UK | Fortius Clinic

Fellowship UK vindt plaats van 10 – 16 november 2021.

De NVA organiseert al jaren een weeklange stage in samenwerking met de zusterverenigingen in een drietal landen. AIOS orthopedie krijgen de mogelijkheid geboden om mee te kijken “in de keuken” van internationale experts binnen de arthroscopie. AIOS orthopedie kunnen solliciteren naar een plaats in deze reizen. De NVA fellowship-commissie draagt geselecteerden voor en het NVA Bestuur geeft uiteindelijk akkoord. Sollicitanten moeten een aantoonbare bovenmatige interesse hebben in de arthroscopie om te mogen deelnemen.

Gedurende het Fellowship trekt u op met drie Britse collega’s. U krijgt dus, door het bezoeken van vooraanstaande orthopedisch chirurgen op arthroscopisch gebied op verschillende locaties in Engeland (Londen) en Nederland, een uitstekende gelegenheid om uw kennis en vaardigheden binnen de arthroscopische chirurgie uit te breiden. Het Fellowship wordt tevens gekenmerkt door diverse wetenschappelijke sessies.

Dit fellowship wordt in samenwerking met Fortius Clinic georganiseerd.

Lees hier het verslag van de 2019 Fellowship.

 

Voor wie?

Deze Fellowship is voor jonge klare, 5de –  6de  jaars assistent orthopedie of differentiant traumatologie in opleiding voor chirurgie dan wel jonge klare.

 

Solliciteren

Solliciteren is helaas niet meer mogelijk.

Agenda