Search
Generic filters
Exact matches only

NVA Masterclass "Borderline Arthroscopy"

Op vrijdag 15 november vindt de NVA Masterclass plaats. Het thema is; ‘Arthroscopy of the Osteoarthritic Joint’. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot de masterclass en kunt u zich inschrijven.

Borderline arthroscopy:
the degenerated joint

Het programma voor de NVA Masterclass 2019 is als volgt:

13.00 Ontvangst met koffie & broodje

13.45  Elleboog arthroscopie, Bertram Thé

14.20 Battle Heuparthroscopie, Marijn Rutgers versus Daniel Haverkamp

15.20 Theepauze

16.00 Knie arthroscopie, Henk van der Hoeven

16.45 Discussie & afsluiting

17.00 Borrel

Bereikbaarheid

De NVA Masterclass 2019 vindt plaats in De Winkel van Sinkel.

De Winkel van Sinkel ligt centraal in het land, midden in het historische centrum van Utrecht. De locatie is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Per openbaar vervoer naar de Winkel van Sinkel 
Komt u met de trein naar Utrecht? Dan is uw eindstation Utrecht Centraal. Vanaf het Centraal Station is het +/- 10 minuten lopen naar de Winkel van Sinkel op de Oudegracht 158. Ook kunt u bus 2, 5, 8, 28, 53, 74 of 77 nemen en uitstappen bij de halte ‘Neude,’ daarvandaan is het nog 3 minuten lopen naar de Oudegracht 158.

Per auto naar de Winkel van Sinkel
Uw auto kunt u parkeren in de Parkeergarage Springweg, La Vie, Paardenveld of Hoog Catharijne. Deze liggen op maximaal 10 minuten afstand van de Oudegracht 158, de Winkel van Sinkel.

P&R Utrecht 
Rondom de stad en handig gelegen in de directe omgeving van de snelwegen A2 en A12, vindt u de drie P+R-locaties van de gemeente Utrecht. U parkeert hier uw auto gemakkelijk en voordelig. Vanaf de P+R locatie reist u snel met de bus, tram of OV-fiets naar de binnenstad.
P+R Leidsche Rijn Centrum: Nabij station Utrecht Leidsche Rijn, bereikbaar via A2. P+R Papendorp: Aan de voet van de Prins Clausbrug, bereikbaar via de A12. P+R Westraven: Ten zuiden van Utrecht, direct aan de A12. P+R De Uithof: Ten oosten van de stad, bij de A28.

Inschrijven

Agenda