Search
Generic filters
Exact matches only

Onderwijs

Een van de speerpunten van de NVA is het bevorderen van de kennis en kunde op het gebied van de arthroscopie. Hiertoe worden jaarlijks diverse activiteiten georganiseerd.

NVA Masterclass

Eind 2019 vind de NVA Masterclass plaats. Dit jaar luidt de titel: “Athroscopy of the Osteoarthritic Joint”. De datum van de Masterclass zal zo snel mogelijk bekend worden gemaakt.
Benieuwd naar de masterclass van 2018? Meer informatie kunt u hier vinden.

 

Fellowships

De NVA organiseert jaarlijks een aantal fellowships. Meer informatie over deze fellowships kunt u hier vinden.

 

Scopiecursussen

Een van de belangrijkste doelstellingen van de NVA is het verbreiden en verbeteren van kennis en kundigheid van de arthroscopische chirurgie. Sinds geruime tijd worden daarom jaarlijks een drietal cursussen aangeboden door de NVA voor iedere arthroscopisch geïnteresseerde arts. De drie cursussen samen vormen een optimale voorbereiding op het uitvoeren van arthroscopische chirurgie. Voor ervaren arthroscopisten worden vanaf 2013 een tweetal cursussen georganiseerd over de laatste ontwikkelingen in de knie en schouder arthroscopie (dit zijn respectievelijk scopie 4 en 5). Lidmaatschap van de NVA is geen vereiste voor deelname aan de cursus 1, 2 en 3, wel voor scopie 4 en 5.

Meer informatie over de scopiecursussen kunt u hier vinden.

Smith Nephew
Arthrex