Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Fellowships

De NVA organiseert jaarlijks drie verschillende fellowships; Fellowship Nederland, Fellowship Duitsland en Fellowship UK.

 

Fellowship Nederland

Ten eerste wordt jaarlijks een fellowship Nederland georganiseerd. U wordt tijdens deze Fellowship ontvangen op vijf verschillende locaties in Nederland. De andere fellows en u gaan met de gastheer en enkele leden van zijn maatschap de avond tevoren een hapje eten.  De volgende ochtend krijgt u vervolgens de kans mee te kijken bij verschillende arthroscopische operaties.

Waarom deelnemen? Omdat u, naast het feit dat het zeer leerzaam, ook heel veel nuttige contacten op doet met collega’s in het land.

Ter illustratie het programma van het Fellowship Nederland 2014

 

Fellowship Duitsland

Ten tweede wordt, in nauwe samenwerking met de AGA, het Fellowship Duitsland georganiseerd. Samen met twee of drie Duitse fellows reist u de eerste drie dagen door Nederland voor een bezoek aan een van de arthroscopische klinieken. U gaat daarna naar Duitsland om daar ontvangen te worden door enkele Duitse specialisten. Het Fellowship wordt vervolgens afgesloten met een bezoek aan het NVA jaarcongres (in de even jaren) of het AGA jaarcongres (in de oneven jaren).

Voor een programma van het AGA – NVA fellowship 2015 klikt u hier

Voor een programma van het AGA – NVA fellowship 2018 klikt u hier

Het eerstvolgende AGA – NVA fellowship vindt plaats van zondag 8 september 2019 tot en met zaterdag 14 september 2019.

Fellowship UK

Deze Fellowship wordt verzorgd door de NVA in samenwerking met de Fortius Clinic. Gedurende het Fellowship trekt u op met drie Britse collega’s. U krijgt dus, door het bezoeken van vooraanstaande orthopedisch chirurgen op arthroscopisch gebied op verschillende locaties in Engeland (Londen) en Nederland, een uitstekende gelegenheid om uw kennis en vaardigheden binnen de arthroscopische chirurgie uit te breiden. Het Fellowship wordt tevens gekenmerkt door diverse wetenschappelijke sessies.

Het Fellowship van 2018 vindt plaats van 7 november tot en met 13 november.

 

Inschrijven Fellowships 2019

Wilt u in 2019 deelnemen aan een Fellowship? Kijk dan hier voor de voorwaarden en het inschrijfformulier. Inschrijven kan tot en met 1 december 2018.

Data fellowships 2019

AGA Fellowship
08-09-2019 t/m 14-09-2019

De Puy Synthes
Smith Nephew
Arthrex