Search
Generic filters
Exact matches only

Fellowships

De NVA organiseert jaarlijks vier verschillende fellowships; Fellowship Nederland, Fellowship Duitsland, Fellowship Italië en Fellowship UK.

 

Fellowship Nederland
Tijdens deze Fellowship wordt u ontvangen op vijf verschillende locaties in Nederland. Iedere avond vindt er een diner plaats met de host waar de volgende dag zal worden meegelopen. De andere fellows en u gaan met de gastheer en enkele leden van zijn maatschap de avond tevoren een hapje eten.

Fellowship Duitsland
In nauwe samenwerking met de AGA, wordt het Fellowship Duitsland georganiseerd. Samen met twee of drie Duitse fellows reist u de eerste drie dagen door Nederland. Daarna gaat u gezamenlijk naar Duitsland om daar ontvangen te worden door enkele Duitse specialisten. Het Fellowship zal worden afgesloten met een bezoek aan het NVA Jaarcongres (in de even jaren) of het AGA Jaarcongres (in de oneven jaren).

Fellowship UK
Dit fellowship wordt in samenwerking met Fortius Clinic georganiseerd. Gedurende het Fellowship trekt u op met drie Britse collega’s. U krijgt dus, door het bezoeken van vooraanstaande orthopedisch chirurgen op arthroscopisch gebied op verschillende locaties in Engeland (Londen) en Nederland, een uitstekende gelegenheid om uw kennis en vaardigheden binnen de arthroscopische chirurgie uit te breiden. Het Fellowship wordt tevens gekenmerkt door diverse wetenschappelijke sessies.

Fellowship Italië
In 2019 is voor de eerste keer het Italiaanse Fellowship georganiseerd! Dit Fellowship duurt 9 dagen. De eerste 5 dagen vinden plaats in Nederland. Na een dag sociaal programma trekt de groep door naar Rome en Brescia. Om het Fellowship af te sluiten wordt een bezoek gebracht aan het Sigascot congres in Milaan.

Fellowships 2019

AGA Fellowship
08-09-2019 t/m 14-09-2019

Italian Fellowship
16-10-2019 t/m 24-10-2019

UK Fellowship
30-10-2019 t/m 07-11-2019

Klik hier om de deelnemers van 2019 te bekijken.

Solliciteren voor een Fellowship in 2020?

Dat kan! Klik hier om te solliciteren voor een Fellowship in 2020.

 

 

Arthrex
Smith Nephew
Conmed Linvatec
DePuy Synthes
Zimmer Biomet