Search
Generic filters
Exact matches only

Scopiecursus 4: Advanced Knee Course

Op woensdag 18 september vindt de Advanced Knee Course plaats. De inschrijving is geopend en de locatie is bekend! Het zal plaatsvinden in het skills lab van het Erasmus MC. De kosten voor deelname bedragen € 250,-. Deze dient u per ideal te betalen. U ontvangt direct na betaling een bevestiging van uw inschrijving en een factuur voor uw deelname.

Inhoud van de cursus

De scopie 4 en 5 cursussen zijn arthroscopie cursussen die speciaal ontwikkeld zijn voor ervaren arthroscopisten. Tijdens de Advanced Knee Course (scopie 4) gaat een ervaren faculty in op tips and tricks bij knie chirurgie. Daarna worden de VKB reconstructie, AKB, en posterolaterale hoek reconstructie evenals operatieve behandeling van patella instabiliteit behandeld. De cursussen kenmerken zich door laagdrempelige kennisoverdracht met veel ruimte voor het uitwisselen van ervaring en het bespreken van problemen in diagnostiek, work-up en tijdens de ingreep. Daarnaast is er tijdens de cursus veel hands-on tijd.

Er is in verband met het maximaal aantal preparaten mogelijkheid voor 10 deelnemers.

 

Inschrijven

Wilt u deelnemen aan Scopiecursus 4? Of gewoon simpelweg eerst wat meer informatie? Kijk dan in onze agenda of schrijf u meteen in. De scopiecursus vindt plaats op 18 september 2019.

Arthrex
Smith Nephew
Conmed Linvatec
DePuy Synthes
Zimmer Biomet