Bericht van de voorzitter

 

Jaarcongres NOV 2009

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd jaarcongres met een goede mix van hoogstaande wetenschappelijke presentaties en voordrachten die raken aan onze praktijk. Tot besluit kijken naar tennis op wereldniveau in Ahoy Rotterdam. Veel dank aan de congres- en wetenschappelijke commissie. We hebben, in bestuurlijke zin, afscheid genomen van Gino  Kerkhoffs als voorzitter en Duncan Meuffels (congres commissie). De vereniging is hen veel dank verschuldigd voor hun jarenlange toegewijde inspanning.

Er zijn vergevorderde plannen om  wetenschappelijk onderzoek vanuit de vereniging nader vorm te geven. 

29 september as. zal een extra algemene leden vergadering gehouden worden gekoppeld aan een masterclass/najaarscongres. Hierover wordt u spoedig nader geïnformeerd.

Het bestuur van de NVA zal blijven werken aan de continuïteit van onze mooie energieke vereniging. Hierbij zal de nadruk blijven liggen op scholing, wetenschap en innovatie van de arthroscopische chirurgie. We hopen u te mogen ontmoeten bij een van de aanstaande masterclasses, fellowships en op ons volgend jaarcongres, met hartelijke groet,

Jacco Zijl

 

Het bestuur van de NVA

Jacco Zijl, Voorzitter

Suzanne de Jong, Secretaris

Tom van Thiel, Penningmeester

Daniëlle Langeloo, Onderwijscommissie

Maarten Rademakers, Congrescommissie

Michel van den Bekerom, Wetenschappelijke commissie

Jan Willem Swen, Fellowship commissie

Odette de Beer – Kock, Office manager