Vacatures NVA

De NVA heeft een zeer belangrijke taak bij het verzorgen van onderwijs t.b.v. de arthroscopie. Zo wordt de jaarlijkse arthroscopie cursus van de knie en de schouder georganiseerd in Utrecht. Deze cursus is inmiddels verplicht voor iedere orthopedisch chirurg in opleiding en wordt zeer aanbevolen voor iedere arthroscopisch geïnteresseerde algemeen chirurg in opleiding.

Verder worden er fellowships georganiseerd in Groot-Brittannië, Duitssprekende landen en ook in ons eigen land. U wordt een unieke kans geboden om met een kleine groep fellows gedurende 1 week diverse klinieken te bezoeken, waarbij er speciaal voor u een arthroscopisch gericht programma is samengesteld. De interesse voor deze fellowships is groot, de kosten worden geheel gedragen door de NVA, maar in de toekomst zal het bestuur van de NVA de deelnemers vragen een actieve bijdrage te leveren in allerlei commissies.

Mocht u interesse hebben in bestuurlijk werk binnen de vereniging, maak dit dan duidelijk aan het bestuur. Zonder actieve inbreng van onze leden kan de vereniging niet tot bloei komen. Wij hebben uw hulp echt nodig!

U kunt u interesse in een van deze functies kenbaar door het sturen van een email met uw motivatie aan NVA@SCOPIE.ORG

DATUM   COMMISSIE TAAKOMSCHRIJVING
2017 Fellowship Commissie
  • Mede organiseren van Fellowship NL, DE, UK en BE in samenwerking met de leden
  • Promotie van Fellowship onder Assistenten orthopedie en vooropleiding chirurgie
  • Werving van fellows
2017 Congrescommissie
  •  Mede organiseren van het jaarcongres en de masterclasses