Verschillende fellowships

Fellowship Nederland

Jaarlijks wordt een fellowship Nederland georganiseerd. Tijdens die fellowship wordt je ontvangen op 5 verschillende locaties in Nederland. Met de gastheer en enkele leden van zijn maatschap ga je de avond tevoren een hapje eten en de volgende ochtend krijg je de kans mee te kijken bij verschillende arthroscopische operaties.

Naast het feit dat het zeer leerzaam is doe je ook heel veel nuttige contacten op met collega’s in het land.

Ter illustratie het programma van het Fellowship Nederland 2014

Fellowship Duitsland

In nauwe samenwerking met de AGA wordt het Fellowship Duitsland georganiseerd. Samen met 2 of 3 Duitse fellows reis je eerste 3 dagen door Nederland voor een bezoek aan een van de arthroscopische klinieken. Daarna ga je naar Duitsland om daar ontvangen te worden door enkele duitse specialisten. Het fellowship wordt afgesloten met een bezoek aan het NVA jaarcongres (even jaren) of het AGA jaarcongres (oneven jaren).

Voor een programma van het AGA – NVA fellowship 2015 klik je hier

Voor een programma van het AGA – NVA fellowship 2018 klik je hier

Fellowship UK

Het Fellowship wordt verzorgd door de NVA in samenwerking met de Fortius Clinic. Gedurende het fellowship trekt u op met 3 Britse collega’s. Door het bezoeken van vooraanstaande orthopedisch chirurgen op arthroscopisch gebied op verschillende locaties in Engeland (Londen) en Nederland krijgt u een uitstekende gelegenheid uw kennis en vaardigheden binnen de arthroscopische chirurgie uit te breiden. Het fellowship wordt tevens gekenmerkt door diverse wetenschappelijke sessies.