Fellowship Commissie

Deze commissie organiseert in samenwerking met onze zusterverenigingen in diverse landen een fellowship in UK, Duitsland en Italie. Deelnemen aan een NVA fellowship is een mooie manier om diverse “keukens” te kijken. In een week bezoek je Nederlandse en buitenlandse klinieken en leer je over ingrepen, technieken en ontmoet je diverse leuke en interessante mensen.  Meer informatie over de fellowships en solliciteren vindt je via deze link. 

 

NVA Bestuur

Robbert van Dijck

Voorzitter

Robbert van Dijck is orthopedisch chirurg bij de Bergman Kliniek in Breda. 

Robbert is verantwoordelijk voor het werven van sollicitanten voor de fellowships en eindverantwoordelijk voor de invulling en opzet van de 3 fellowships. 

NVA Bestuur

Tom Piscaer

Fellowship Italië

Tom is werkzaam als orthopedisch chirurg in het Erasmus MC te Rotterdam.
Tom organiseert het fellowship Italië samen met SIAGASCOT, de vereniging voor arthroscopie in Italië.

 

NVA Bestuur

Annika Tsuchida

Fellowship UK

Annika is werkzaam als orthopedisch chirurg bij het Medisch Centrum Jan van Goyen. Annika organiseert het fellowship in samenwerking met Fortius Clinic Londen.

 

Vacature

Fellowship Duitsland

Per heden zijn we op zoek naar een lid voor de fellowshipcommissie Duitsland.
In nauwe samenwerking met de AGA Duitsland organiseert de kandidaat het fellowship Duitsland/Nederland. Dit fellowship wordt jaarlijks georganiseerd, waarbij 2 Nederlandse en 2 Duitse fellows een aantal klinieken in Nederland en Duitsland bezoeken gedurende een week.
We zijn op zoek naar een enthousiaste orthopedisch chirurg, die interesse heeft om een leuk, gevarieerd, leerzaam fellowship programma te organiseren in samenspraak met de overige fellowship commissieleden.

Bij interesse graag contact opnemen met Robbert van Dijck of Odette de Beer (odette@excelcs.nl).