NVA & Wetenschap

De NVA ondersteunt waar mogelijk wetenschappelijk onderzoek. Zij doet dat op verschillende manier en in verschillende vormen.

Dr. Harrie Eikelaarprijs

Ieder jaarcongres bestaat de mogelijkheid een abstract in te dienen. Hieruit worden 5 abstracts geselecteerd voor een mondelinge presentatie. De beste presentatie ontvangt de Dr. Eikelaarprijs ter waarden van € 3.000.

Lees meer over de Dr. Eikelaarprijs

 

NVA Grant t.w.v. € 10.000

Ter bevordering van wetenschappelijk onderzoek binnen onze vereniging hebben we de mogelijkheid om één maal per 2 jaar een onderzoeksbeurs toe te kennen. In 2023 wordt wederom een onderzoeksgrant beschikbaar gesteld. 

Lees hier meer over de NVA Onderzoeks Grant

Ondersteuning wetenschappelijk onderzoek

De NVA wil graag een bijdrage leveren aan verdere ontwikkeling van en onderzoek binnen de arthroscopische chirurgie. Het bestuur wil de ontwikkelingen stimuleren door onder andere een financiële bijdrage te leveren aan het schrijven en drukken van een proefschrift, het ondersteunen van een multi-center onderzoek, danwel het 2-jaarlijks toekennen van een onderzoeksgrant.

Lees meer over subsidie voor wetenschappelijk onderzoek. 

4Arthroscopy

4Arthroscopy biedt een maandelijks overzicht van alles wat gepubliceerd wordt op het gebied van arthroscopie. De belangrijkste abstracts worden opgenomen in de publicatie.

Bekijk hier alle edities