NVA & Wetenschap

De NVA ondersteunt waar mogelijk wetenschappelijk onderzoek. Zij doet dat op verschillende manier en in verschillende vormen. 

Dr. Harrie Eikelaarprijs

Ieder jaarcongres bestaat de mogelijkheid een abstract in te dienen. Hieruit worden 5 abstracts geselecteerd voor een mondelinge presentatie. De beste presentatie ontvangt de Dr. Eikelaarprijs ter waarden van € 3000.

Lees meer over de Dr. Eikelaarprijs

 

NVA Grant t.w.v. € 10.000

Ter bevordering van wetenschappelijk onderzoek binnen onze vereniging hebben we de mogelijkheid om een maal per 2 jaar een onderzoeksbeurs toe te kennen. 

Lees hier meer over de NVA Grant

4Arthroscopy

4Arthroscopy biedt een maandelijks overzicht van alles wat gepubliceerd wordt op het gebied van arthroscopie. De belangrijkste abstracts worden opgenomen in de publicatie.

Bekijk hier alle edities

Ondersteuning wetenschappelijk onderzoek

De NVA wil graag een bijdrage leveren aan verdere ontwikkeling van en onderzoek binnen de arthroscopische chirurgie. Het bestuur wil de ontwikkeling stimuleren door onder andere een financiële bijdrage te leveren aan het schrijven en drukken van een proefschrift, het ondersteunen van multi-center onderzoek, danwel het 2-jaarlijks toekennen van een onderzoeksgrant.   

Lees meer over subsidie voor wetenschappelijk onderzoek

NVA Publicatie

Duis egestas aliquet aliquet. Maecenas erat eros, fringilla et leo eget, viverra pretium nulla. Quisque sed augue tincidunt, posuere dui tempor, dapibus nisi. Donec vel lectus.

36 Courses