Bestuur NVA

NVA leden kunnen zich beschikbaar stellen voor een bestuursfunctie. De zittingstermijn is 3 jaar. Daarna bestaat het mogelijkheid nog 1x te verlengen met eenzelfde termijn.

Interesse? Stuur een mail naar NVA@scopie.org

NVA Bestuur

Duncan Meuffels

Voorzitter
sinds 2023

Duncan Meuffels is orthopedisch chirurg in het Erasmus Medisch Centrum. Zijn specifieke aandachtsgebied zijn letsels van de knie en de (arthroscopische) chirurgie die hierbij komt kijken. Veel van zijn patiënten zijn sporters of dansers van nationaal of internationaal niveau.

NVA Bestuur

Peter de Leeuw

Penningmeester
sinds 2021

Peter de Leeuw is orthopedisch chirurg in het Flevoziekenhuis te Almere. Hij startte als lid van de fellowshipcommissie en werd daarna penningmeester, waar hij verantwoordelijk is voor sponsoring en beheer van de gelden. 

Wybren van der Wal

Congrescommissie
sinds 2019

Wybren is werkzaam bij “Sports Valley” van Ziekenhuis Gelderse Vallei.  Wybren begon als secretaris en is nu (2023) verantwoordelijk voor het inhoudelijk programma van het Jaarcongres en de masterclass. 

 

Annemarie Goud

Secretaris
sinds 2019

Annemarie Goud is werkzaam als orthopedisch chirurg in het Diakonessenhuis in Utrecht.  
Binnen het NVA Bestuur is zij verantwoordelijk voor de communicatie zoals nieuwsbrief en website. Daarnaast is Annemarie de aanjager van de Siilo Casuistiek groepen.  

NVA Bestuur

Stefan Heijnen

Onderwijscommissie
sinds 2023

Stefan Heijnen is voorzitter van de onderwijscommissie. Hij is werkzaam bij Bergman Clinics in Breda.  Stefan is verantwoordelijk voor het palet aan scopiecursussen dat de NVA jaarlijks organiseert. 

NVA Bestuur

Frank Bloemers

Commissie Wetenschap
sinds 2017

Frank Bloemers is hoogleraar traumachirurgie aan het VUmc te Amsterdam. Frank is voorzitter van de Commissie Wetenschap. Deze commissie houdt zich bezit met het opzetten van een registratie register van de VKB ingrepen, tevens het beoordelen van abstacts en grant aanvragen.

NVA Bestuur

Tom Piscaer

Fellowship Commissie
sinds 2023

Tom Piscaer is werkzaam als orthopedisch chirurg bij het Erasmus MC Rotterdam. Tom is voorzitter van de fellowshipcommissie.

 

NVA Bestuur

Odette de Beer

Office management & Events
sinds 2004

Odette is werkzaam bij Excel Congresservice. Excel organiseert ruim 25 jaar alle events van de NVA. Inmiddels neemt Excel ook het office management van de vereniging voor haar rekening: ledenadministratie, communicatie, website en natuurlijk de organisatie van alle activiteiten van de NVA. 

Voormalig voorzitters NVA

Jacco Zijl

Jacco Zijl

Voorzitter NVA (2017-2023)

Gino Kerkhoffs

Gino Kerkhoffs

Voorzitter NVA (2014 - 2017)

Rob Janssen

Rob Janssen

Voorzitter NVA (2011 - 2014)

Michiel van Haeff

Michiel van Haeff

Voorzitter NVA (2005 - 2011)

Burt Klos

Burt Klos

Voorzitter NVA (2002 - 2005)

Niek van Dijk

Niek van Dijk

Voorzitter NVA (2001 - 2002)

Albert van Kampen

Albert van Kampen

Voorzitter NVA (1997 - 2001)

H. den Hollander

H. den Hollander

Voorzitter NVA (1995 - 2007)

Jaap Willems

Jaap Willems

Voorzitter NVA (1992 - 1995)

Arthur Lim

Arthur Lim

Voorzitter NVA (1989 - 1992)