Van de voorzitter

IMG_4232

Vice-voorzitter Jacco Zijl


Graag stellen wij aan jullie voor: onze vice-voorzitter Jacco Zijl! Hij zal in 2017 de functie van Gino Kerkhoffs overnemen. Wij heten hem van harte welkom in het bestuur!

Korting op ESSKA membership

Als NVA lid ontvangt u 20 euro korting op het ESSKA membership. Hier leest u hoe.

Financiële bijdrage aan wetenschappelijk onderzoek door de NVA

Voor meer informatie over een financiële bijdrage aan wetenschappelijk onderzoek door de NVA klikt u hier

NVA Jaarcongres 2017

Voor 2017 hebben we een spetterend begin van het activiteiten programma van de NVA. Wel met het jaarcongres dat woensdag 15 februari plaats vindt in Rotterdam Ahoy.

Het congres is gecombineerd met een bezoek aan het ABN AMRO World Tennis Tournament. Voor een overzicht van de spelers klikt u hier.

U KUNT HIER INSCHRIJVEN VOOR DEELNAME

DIEN HIER UW ABSTRACT IN

Enquête voorste kruisbandletsel bij kinderen

Geacht lid van de Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie,
Beste collega,

Het aantal voorste kruisbandletsels bij kinderen lijkt toe te nemen. Namens de NVA is deze enquête opgezet om inzicht te krijgen in de behandeling van kinderen met een voorste kruisband insufficiëntie in Nederland.
We zijn geïnteresseerd in kinderen die een orthopedisch chirurg / traumachirurg consulteren vanwege knieklachten ontstaan na een acuut moment (ongeval of sportgerelateerd). Het gaat om kinderen onder de 18 jaar, onderverdeeld in open en gesloten groeischijf. Klik hier voor de enquête.
Alvast dank voor uw tijd,

Rob Janssen, Michel van den Bekerom, Duncan Meuffels, Matthijs Somford en Max Reijman

NVA Scopiecursus 1

Dinsdag 2 mei 2017 zal de NVA Scopiecursus 1 plaatsvinden in het OLVG te Amsterdam. Deze basis cursus is bedoeld als introductie en eerste kennismaking met de arthroscopische chirurgie en is bedoeld voor ANIOS, assistenten in vooropleiding Orthopedie en AIOS Heelkunde. Het leuke van deze cursus is dat er aandacht wordt besteed aan de indicatie tot chirurgie, het lichamelijke onderzoek van knie en schouder en aan de basis beginselen van de arthroscopie. Er wordt onder leiding van dedicated MSK radiologen aandacht geschonken aan de beoordeling van MRI onderzoek van zowel de knie als de schouder.

Inschrijven kan hier

Nieuwsbrief

nieuwsbrief-logo

Affiliaties

AGA LOGO

Sponsoren

Vind ons ook op:

facebook twitter-logo

Login Status

Je bent niet ingelogd.

Wachtwoord Kwijt?

Klik op deze link: